Jachtzeilen

Jachtzeilen van Jachtzeilmakerij Aerosails:
perfectie tot de laatste steek.

Jachtzeilmakerij Aerosails levert jachtzeilen voor wedstrijd- en toerzeilboten en traditionele schepen. Ongeacht welke zeilen u nodig heeft, u kunt altijd rekenen op ons vakmanschap en het gebruik van duurzame materialen. Al onze jachtzeilen zijn perfect tot de laatste steek!

Welk zeil heeft u nodig?
Het is van belang, voordat u een bestelling doet, dat u weet wat u wilt gaan doen met uw zeilen. Als u lange intercontinentale reizen wilt maken, moet u zeilen hebben die letterlijk stormen kunnen doorstaan zonder uit de lijken te waaien.

Doet u mee aan de wekelijkse wedstrijden van uw jachthaven, dan wilt u een snel maar toch degelijk zeil dat optimaal presteert.
Bent u een toerzeiler pur sang en vertoeft u graag op het IJsselmeer en de Waddenzee, dan maken wij een zeil waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Voor al deze specifieke toepassingen kunnen wij een passend zeil voor u maken. Natuurlijk overleggen wij graag met u wat voor u de beste keuze is.

Wedstrijdzeilen
Voor de wedstrijdmarkt of toerzeilers die zeer hoge eisen stellen aan de tuigage kunnen wij, naast horizontaal gesneden ook radiaal gesneden zeilen maken. Denkt daarbij aan onder andere spinnakers, genakers en laminaat groot- en voorzeilen. Deze zeilen zijn licht en leveren optimale stuwkracht door het toepassen van exact de juiste bolling.

Toerzeilen
Een toerzeil moet gedurende langere tijd prestaties leveren zonder dat u in korte tijd al een killend achterlijk heeft of een te diepe bolling ontstaat, dat er niet in hoort. Daarom maken wij gebruik van de beste doeksoorten en garens. Materialen die zich hebben bewezen bij variërende weersomstandigheden. Samen met u bepalen we de doeksoort waarbij u kunt terugvallen op onze jarenlange ervaring.

Altijd kwaliteit
Welk zeil wij ook maken, we leggen altijd ons vakmanschap erin. Dat leidt tot hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. De door ons zorgvuldig geselecteerde materialen, te denken valt aan doek, garen, persogen en ander zeilmakers-hardware, zijn gemaakt om de uitdagingen die u in petto heeft te kunnen weerstaan. Wij maken veelal gebruik van doek van Contender of Dimension Polyant. Deze firma’s zijn superieur met hun jachtzeildoek onder de doek leveranciers.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Belangrijk is dat u dan ook de (oppervlakte-) maten en/of het zeil- of tuigplan van uw schip bij de hand heeft.